Na Popelce 3144/10a, 150 00 Praha 5, tel. 257 326 178, http://www.galen.cz
karty ISIC, IYTC, ITIC,
ALIVE, STAFF CARD
SLEVA 10 %
1. Obecná část
1.1. Úvodní poznámky, vymezení pojmů a náplně příručky
1.2. Zdravotnický význam alimentárních infekcí u nás i ve světě
1.3. Etiologie infekcí trávicí soustavy
1.4. Praktický lékař při ochraně společnosti i jednotlivce před šířením střevních infekcí
1.5. Co usnadňuje či znesnadňuje vznik střevní infekce
1.6. Hlavní příznaky infekcí trávicí soustavy
1.7. Přístup k pacientovi
1.8. Obecná terapie
1.9. Specifická profylaxe
2. Speciální část
2.1. Akutní gastroenteritida - obecný přehled
2.2. Infekční gastroenteritida vyvolaná specifickými původci
2.3. Průjem a kolitida v souvislosti s léčbou antibiotiky
2.4. Systémové alimentární infekce
2.5. Alimentární intoxikace
2.6. Průjmy cestovatelů
2.7. Sexuálně přenosné střevní infekce
2.8. Průjem a zvracení vyvolané léky
2.9. Střevní forma antraxu
2.10. Diferenciální diagnostika průjmových onemocnění
3. Základní informace o bezpečnosti vody a potravin
4. Chronický průjem
5. Zdroje informací na Internetu
6. Právní aspekty
Literatura
Rejstřík